Национална онкологична конференция СОНМ-МОРЕ 2024

Лектори съвместни СОНМ сесии

д-р Димитър Георгиев, дм

Д-р Димитър Георгиев е акушер-гинеколог, работил в болница „Шейново“ до 2014 г. През 2012 г., заедно с колегата си д-р Начко Чалманов, основават „НМ Дженомикс“ – компания, насочена към интегриране на българския пазар на утвърдени в световен мащаб генетични изследвания.

Д-р Димитър Георгиев има повече от 20 години ключов опит в управлението, консултирането и извършването на различни дейности в сектора на здравеопазването и науките за живота – клинични изпитвания за разработване и одобрение на фармацевтични продукти, събиране и съхранение на стволови клетки от кръв от пъпна връв, въвеждане на продукти и изпълнение на услуги за лабораторни и генетични изследвания, криминалистика, фарма- и козметична бдителност в България, структурирано финансиране за иновативни проекти, пренатална и придружаваща диагностика (директно тестване към потребителя), дигитално здраве и терапия и др. 

Освен български биотехнологичен предприемач, д-р Георгиев е и един от пионерите в областта на персонализираната медицина в страната. Той е един от членовете учредители на Българската асоциация по персонализирана медицина (БАПЕМЕД) и активно участва в различни проекти и дейности на Асоциацията.

ПАРТНЬОРИ

Спонсори