Ивайло Петров

Ивайло |Иво| е предприемач, съосновател на телеонкологичната компания Shemha Health, популярна с първата българска телеонкологична платформа PrOPA, и е координатор Проекти и връзки с обществеността на СОНМ.

Той е член на СОНМ и поддръжник на програмата „beyond” за преакцелерация, ръководена от The Edge & Junior Achievement Bulgaria, както и на Start For Future

Има магистърска степен по фармация в Медицински университет – София.

Неговият професионален опит е на международно ниво с достъп до индустрията на науките за живота, здравни екосистеми и здравни политики. Понастоящем работи в предприемаческата дигитална здравна екосистема и в неправителствения сектор.Той е запален по преосмислянето на сложността на здравеопазването и пренасочването му към (ЕКО)система чрез проектиране на нови начини за ефективно сътрудничество в рамките на здравеопазването и извън него. Работи за създаване на стойност чрез прилагане на Foundation for Acceleration. Воден от любопитството и предизвикателствата на предприемачеството, подкрепя иновативния дух и трансформиращото въздействие на стратегията „The New Era”.